Hoe duur is dat, een weddingplanner? Een vraag die uiteraard vaak wordt gesteld, een logische vraag waarop het antwoord afhankelijk is van de wensen die jullie als bruidspaar hebben. Hieronder heb ik de verschillende mogelijkheden onder elkaar gezet, maar hebben jullie een ander verzoek, bijvoorbeeld een combinatie van de pakketten dan kunnen we dat uiteraard bespreken.

Weddingplanner

Ik regel voor jullie alles wat voor jullie droombruiloft geregeld moet worden. Van gesprekken met leveranciers, contact met de locaties, contracten die moeten worden afgesloten, ik zorg ervoor dat alles geregeld wordt. Ook hou ik het budget bij en wanneer dit overschreden lijkt te worden stuur ik dit bij.

Op de trouwdag zelf ben ik aanwezig als aanspreekpunt voor de leveranciers, de locatie en de gasten zodat jullie alleen maar hoeven te genieten.

 

De kosten hiervoor variëren en zijn afhankelijk van jullie wensen, gemiddeld reken ik voor het plannen van een volledige bruiloft ongeveer € 3.500,-

Ceremoniemeester

Het is ook mogelijk om alleen een beroep op mij te doen als ceremoniemeester, in dat geval zorg ik dat de hele trouwdag vlekkeloos verloopt en mochten er toch probleempjes zijn dan los ik dat op. In dat geval hoeft niemand van de familie of vrienden deze taak op zich te nemen en kan iedereen volop genieten van de dag.

Een paar weken voor de bruiloft maken we samen het draaiboek en lopen de planning door. Ik kan desgewenst ook helpen met onderhandelen met de locatie en controleren of alles geregeld is.

Afhankelijk van de wensen zullen de kosten ongeveer € 850,- bedragen.

Eventplanner

Ga je niet trouwen, maar wil je graag een feest geven om wat voor reden dan ook? Ook dan kun je een beroep op mij doen; ik kan helpen met het vinden en reserveren van de locatie, de styling en de muziek. Aangezien dit maatwerk is, zijn de kosten afhankelijk van de wensen. Neem gerust contact op.